Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Nisan 2014 - 09:43 Yorum: 0

Kutlu Doğum Haftası

Etkinlikler kapsamında Suşehri'nde program düzenlendi

Kutlu Doğum Haftası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

İlçe Müftülüğünün bir mevlit salonunda tertip ettiği program, saygı duruşu yapılmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlahiler seslendirildi.

İlçe Müftüsü Bekir Civriz, Kutlu Doğum Haftası'nın dini hayata canlılık ve bereket getirdiğini belirterek, "İhlas ve samimiyet, dinin özü, dindarlığın hülasasıdır. Bu sebeple yüce dinimiz İslam'ın, Peygamberimizin ve ona indirilen yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in Müslümanlara ve özellikle gençlerimize öğretilmesinde zaruret vardır" diye konuştu.

İlahiyatçı ve yazar Ömer Döngeloğlu da yapılan iyilikleri ve hayırları kesinlikle söylememek gerektiğini belirtti.

Bekir Civriz, Döngeloğlu'na tablo hediye etti.

İlçedeki okullar arasında açılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Aydın, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe tarafından verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber