Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 20 Nisan 2024 - 11:55 Yorum: 0

Kuvvetli rüzgar ve fırtına binanın straforlarını uçurdu

Eskişehir’de kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması sonucunda bir binanın yan tarafında bulunan yalıtım straforları koparak aşağı uçtu. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken, belediye ve zabıta ekipleri bölgenin temizlenmesinin ardında...

Kuvvetli rüzgar ve fırtına binanın straforlarını uçurdu

Eskişehir’de kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması sonucunda bir binanın yan tarafında bulunan yalıtım straforları koparak aşağı uçtu. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken, belediye ve zabıta ekipleri bölgenin temizlenmesinin ardından etrafa şerit çekerek tedbir aldı.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından dün, Eskişehir’de kuvvetli rüzgar ve fırtınanın beklendiği duyurularak meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı uyarı yapılmıştı. Yetkililerin uyarısının ardından bugün sabah saatlerinde itibaren kent genelinde kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış etkili oldu. Odunpazarı İlçesi Akcami Mahallesi Kurşunlu Camii Sokak’ta bulunan bir binanın yan kısmında bulunan straforlar, rüzgarın etkisiyle koparak aşağı uçtu. Olay esnasında çevrenin boş olması sonucunda şans eseri yaralanan olmazken, ihbar üzerine gelen Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı zabıta personelleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Belediye personelleri tarafından bölgenin temizlenmesinin ardından incelemeler yapan zabıta ekipleri, tedbir amacıyla etrafa şerit çekti.
Kentte kuvvetli rüzgar ve fırtınanın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber