Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Mart 2023 - 18:08 Yorum: 0

Levent Mercan: "Milli takım benim hayalim"

Fatih Karagümrüklü futbolcu Levent Mercan, milli takıma gitmeyi hayal ettiğini söyledi.

Levent Mercan: 'Milli takım benim hayalim'

Fatih Karagümrüklü futbolcu Levent Mercan, milli takıma gitmeyi hayal ettiğini söyledi. Mercan, İstanbulspor mücadelesini de kazanmak istediklerini vurguladı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Fatih Karagümrük'te Levent Mercan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mercan, İstanbulspor maçı ile ilgili, "En iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah bizim adımıza çok iyi bir maç geçer. Seyirciler de bizi destekliyor. İnşallah kazanırız" şeklinde konuştu.

"Bu şekilde devam edeceğim"

Performansı ve Pirlo'nun kendisinden övgü ile bahsetmesine değinen başarılı futbolcu, "Hocama teşekkür ediyorum. Bu şekilde devam edeceğim. Takıma en iyi nasıl katkı veririm ona bakacağım. Böyle giderse takım için de benim için de çok iyi olur" değerlendirmesini yaptı.

"Milli takım benim hayalim"

Milli takıma seçilmenin hayalini kurduğunu vurgulayan Mercan, "Benim hayalim. Gitmek isterim. Bu sefer olmadı inşallah bir dahakine olur. İlk maç çok iyi değildi. İkinci maç yenilsek de daha iyiydi. Turu da geçeriz umarım" ifadelerini kullandı.

Pirlo ile çalışmanın kendisi için farklı bir duygu olduğunu ifade eden Levent Mercan, kendisinin sol bek mevkiinde takıma daha fazla katkı verdiğini ve bu mevkiide oynamaya devam edeceğini aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber