Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 15 Nisan 2022 - 14:13 Yorum: 0

Liselere uzmanlık kütüphanesi

Tokat'ta liselerde kurulması hedeflenen "Uzmanlık Kütüphaneleri" için alınan 865 çeşit toplam 5 bin kitap okullara törenle dağıtıldı.

Liselere uzmanlık kütüphanesi

Tokat'ta liselerde kurulması hedeflenen "Uzmanlık Kütüphaneleri" için alınan 865 çeşit toplam 5 bin kitap okullara törenle dağıtıldı.

Tokat Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kitap Tokat Projesi" dahilinde öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımının yanı sıra okul kütüphaneleri zenginleştiriliyor. Tokat Valisi Ozan Balcı, tarafından öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının artırılması amacıyla hayata geçirilen proje dahilinde liselerde ayrıca uzmanlık kütüphaneleri kuruluyor. Bu anlamda Vali Ozan Balcı'nın katılımı ile Z-Kütüphanede kitap dağıtım programı düzenlendi. Vali Balcı, liselere tematik kitaplar alarak uzmanlık kütüphaneleri geliştirdiklerini ifade ederek, "Edebi eserlerin yanında uzmanlık kütüphaneleri de kuracağız. Türkiye'nin ve dünyanın yetiştirdiği büyük yazarların, şairlerin kitaplarını alıyoruz ama asıl hedefimiz uzmanlık tematik kitaplar "dedi.

Programda öğrencilerle sohbet eden Vali Balcı "En kıymetli yıllarınız lise yıllarıdır. Bu yılları iyi değerlendirin. Sıkı çalışın, kitap okuyun, spora, güzel sanatlara ilgi duyun, en az bir yabancı dil öğrenin. Hayalleriniz güçlü, umutlarınız canlı olsun" diye konuştu.

Vali Balcı ayrıca ilkokuldan liseye kadar 12 yabancı dilde kitaplar alınarak bütün okul kütüphanelerinin zenginleştirileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber