Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Ocak 2023 - 01:03 Yorum: 0

Litrelerce motor ve zeytinyağı çaldı, güvenlik kamerasına yakalandı

Sakarya'nın Pamukova ilçesi D-650 kara yolu üzerinde bulunan bir iş yerinden litrelerce motor ve zeytinyağı çalan şahıs kameralara yakalandı.

Litrelerce motor ve zeytinyağı çaldı, güvenlik kamerasına yakalandı

Sakarya'nın Pamukova ilçesi D-650 kara yolu üzerinde bulunan bir iş yerinden litrelerce motor ve zeytinyağı çalan şahıs kameralara yakalandı. Kamyon şoförü olduğu belirlenen şahıs, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, bir hafta önce D-650 kara yolu üzeri Pamukova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol üzerinde bulunan G.Ö.'ye ait bir iş yerinden malzeme çalındı. İş yeri sahibinin ihbarı üzerine Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekiplerce hırsızlık olayını M.A. isimli bir kamyon şoförünün gerçekleştirdiği tespit edildi.

Polis ekiplerince yürütülen çalışma neticesinde kamyon şoförü çaldığı malzemeler ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. İş yerinden çaldığı bildirilen 129 litre motor yağı, 36 litre zeytinyağı, 21 kilogram toz şeker ve 12 litre antifriz de ele geçirildi. Gözaltına alınan M.A. işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber