Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:22 Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imal...08:15 EBYÜ’de Narkogençlik sunumu08:03 Sulama kanalına düşen koyunu itfaiye kurtardı07:52 Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı07:38 Mersin merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 11 tutuklama07:07 Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da...06:54 İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı06:49 Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğ...06:49 Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılmas...06:42 İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı05:57 Kamyona ok gibi saplanan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü04:51 Tekirdağ’da aile katliamı: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra...04:27 AFAD’dan nefes kesen kurtarma operasyonu03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama
Yerel 27 Mayıs 2017 - 18:03 Yorum: 0

Lojistik Köyde ilk etap tamam

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 2012 yılından bu yana ilçe gündemini meşgul etmesine rağmen süreç itibariyle son 5 yılda adeta kağnı hızıyla ilerleyen...

Lojistik Köyde ilk etap tamam

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 2012 yılından bu yana ilçe gündemini meşgul etmesine rağmen süreç itibariyle son 5 yılda adeta kağnı hızıyla ilerleyen Lojistik Köy projesinde ilk etap nihayet tamamlandı.

2012 yılında hızlı bir şekilde ihalesi yapılan ve sonrasında hafriyat çalışmalarına başlanılan Lojistik Köy projesinin başlangıçta 1.5 yılda tamamlanması planlanıyordu. Ancak ihalenin ardından kamulaştırma çalışmaları, itirazlar ve mahkeme süreci derken proje inşaat çalışmalarına 2016 yılının Mart ayında ancak başlanabilmişti. 5 etapta yapılması planlanan lojistik köy projesinin 2016 yılı Mart ayında başlayan ilk etap çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanarak yüklenici firma tarafından geçici teslimi yapıldı. İlk etap çalışmalarında toprak dolguyla birlikte alt yapı çalışmaları oluşturularak 270 metre genişliğinde 615 metre uzunluğunda yükleme ve indirme işlemlerinde kullanılacak beton rampalar yapıldı. İkinci etap çalışmalarının ise ihale aşamasında olduğu ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından aynı ölçülerde indirme ve yükleme rampaları ile birlikte 2 adet idari binanın yapılacağı kaydedildi.

Diğer etaplarda ise konteyner yükleme, boşaltma ve stok alanları, gümrük sahaları, müşteri ofisleri, otopark, tır parkı, tren teşkil kabul ve sevk yolları, bankalar, restoranlar, oteller, bakım onarım ve yıkama tesisleri, akaryakıt istasyonları, antrepolar, demiryolu bağlantıları ve köprü çalışmalarının yapılması hedefleniyor.

Lojistik Köyde ilk etap tamam

Lojistik Köyde ilk etap tamam

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber