Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Mart 2024 - 20:58 Yorum: 0

Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak

Lübnan Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Lübnan topraklarındaki sağlık personeline ve altyapıya yönelik saldırıları nedeniyle Birleşmiş Milletler (BM) heyetine Güvenlik Konseyi’ne sunulmak üzere resmi bir şikayet gönderdi.İsrail’in Lübnan...

Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak

Lübnan Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Lübnan topraklarındaki sağlık personeline ve altyapıya yönelik saldırıları nedeniyle Birleşmiş Milletler (BM) heyetine Güvenlik Konseyi’ne sunulmak üzere resmi bir şikayet gönderdi.
İsrail’in Lübnan topraklarını hedef almaya devam ederken, Lübnan, İsrail’i BM’ye şikayet edecek. Lübnan Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Lübnan topraklarındaki sağlık personeline ve altyapıya yönelik saldırıları nedeniyle BM heyetine Güvenlik Konseyi’ne sunulmak üzere resmi bir şikayet gönderdi.
Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in El Habbariyeh, Naqoura ve Baalbek bölgelerine düzenlediği saldırılarda en az 18 sağlık görevlisi ve sivilin hayatını kaybettiği belirtildi. Bakanlık, şikayetin resmi olarak ne zaman yapılacağına dair bir tarih vermedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber