Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Kasım 2022 - 09:43 Yorum: 0

Luka Doncic’ten triple double

NBA'de Dallas Mavericks, evinde karşı karşıya geldiği Golden State Warriors'ı 116-113'lük skorla mağlup etti ve 4 maç sonra kazandı.

Luka Doncic’ten triple double

NBA'de Dallas Mavericks, evinde karşı karşıya geldiği Golden State Warriors'ı 116-113'lük skorla mağlup etti ve 4 maç sonra kazandı. Dallas'ta Sloven oyuncu Luka Doncic, 41 sayı, 12 ribaund ve 12 asist ile triple double yaptı.

NBA'de normal sezon 3 karşılaşma ile devam etti. Dallas Mavericks, American Airlines Center'da karşılaştığı Golden State Warriors'ı 116-113'lük skorla mağlup etti ve 10. galibiyetini aldı. Ligde 4 maç aradan sonra kazanan Dallas'ta Luka Doncic 41 sayı, 12 ribaund ve 12 asist ile triple double yaparken, Tim Hardaway Jr. 22 sayı, 4 ribaund ve Spencer Dinwiddie 14 sayı, 2 asistle mücadeleyi tamamladı. Bu sezonki 11. yenilgisini alan Golden State Warriors'ta ise Stephen Curry 32 sayı, 5 asist, Jonathan Kuminga 14 sayı ve Draymond Green 12 sayı ile takımına katkıda bulundu.

NBA'de günün toplu sonuçları şöyle:

Detroit Pistons: 110 - New York Knicks: 140

Dallas Mavericks: 116 - Golden State Warriors: 113

Portland Trail Blazers: 112 - Los Angeles Clippers: 118

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber