Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Şubat 2022 - 19:24 Yorum: 0

Maç bitti, saha karıştı

Kayseri Süper Amatör küme maçında Erciyes Esen Makina ile Kayserigücü karşılaştı.

Maç bitti, saha karıştı

Kayseri Süper Amatör küme maçında Erciyes Esen Makina ile Kayserigücü karşılaştı. 2-2 biten maç sonrasında kavga çıktı, 3 kırmızı kart gösterildi.

Kayseri Süper Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin maçında bitiş düdüğüyle saha karıştı. Müsabaka karşılıklı atılan goller ile 2-2 sona erdi. Maçın bitiş düdüğü sonrasında Kayserigücü takımı teknik heyet ve oyuncuları, hakeme yoğun itirazlarda bulundu. Bu arada Kayserigücü takımından Eren Torbalı, kendisine hakaret ettiğini söylediği kişiye tepki gösterirken futbol sahası karıştı. Emniyet güçleri araya girerek olayları yatıştırmaya çalıştı.

Maç sonrasında Emre Öztürk, Mehmet Kahveci, Eren Torbalı maçın hakemi Necati Selçuk Şahin tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Hakem triosu, sahayı polis eşliğinde terk etti. Olaylar da daha fazla büyümeden yatıştırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber