Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Nisan 2022 - 23:23 Yorum: 0

Maçtan sonra kalp krizi geçiren taraftar hayatını kaybetti

Bugün Aydın'ın Kuşadası ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig'e yükselme maçı sonrası kalp krizi geçiren bir taraftar hayatını kaybetti.

Maçtan sonra kalp krizi geçiren taraftar hayatını kaybetti

Bugün Aydın'ın Kuşadası ilçesinde oynanan Bölgesel Amatör Lig'e yükselme maçı sonrası kalp krizi geçiren bir taraftar hayatını kaybetti. Olay spor camiasında üzüntüye neden oldu.

Aydın Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nun son haftasında İsabeyli Şırlanspor - Aydınspor ile karşılaştı. Kuşadası Özer Türk Stadı'nda oynanan karşılaşmada İsabeyli Şırlanspor 2-2 berabere kalırken, maçtan sonra olaylar yaşandı.

Maçı izlemek için Nazilli'den gelen Ali Faik Uygun maçta sonra arkadaşları ile taraftar otobüsüne binip dönüş yoluna geçti. Kuşadası'ndan Söke yolunu kullanarak Nazilli'ye gitmek üzere hareket eden otobüs Söke'ye geldiğinde Ali Faik Uygun otobüste fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen taraftara bir yandan arkadaşları kalp masajı uygularken diğer yandan otobüsün olduğu yere 112 Acil Sağlık ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Uygun, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Ali Faik Uygun sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber