Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mayıs 2024 - 11:23 Yorum: 0

Maddi destek alamadıkları için maça lastik ayakkabıyla çıktılar

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinin takımlarından olan ve 2. Amatör Lig’de mücadele eden Fırtına Gençlerbirliği, kendilerine destek verilmediği gerekçesiyle sahaya lastik ayakkabıyla çıkarak durumu protesto etti.Sakarya 2. Amatör Lig’de m...

Maddi destek alamadıkları için maça lastik ayakkabıyla çıktılar

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinin takımlarından olan ve 2. Amatör Lig’de mücadele eden Fırtına Gençlerbirliği, kendilerine destek verilmediği gerekçesiyle sahaya lastik ayakkabıyla çıkarak durumu protesto etti.
Sakarya 2. Amatör Lig’de mücadele eden Fırtına Gençlerbirliği, maddi imkansızlıklardan kaynaklı malzeme yetersizliği sebebiyle maça lastik ayakkabıyla çıkarak durumu protesto etti. Kendilerine destek verilmediği gerekçesiyle sahaya lastik ayakkabıyla çıkan Fırtına Gençlerbirliği, daha sonra rakip takımın verdiği kramponlarla müsabakaya başladı. Karşılaşmadan 4-2 galibiyetle ayrılan Fırtına, belediye başkanlarından destek istedi. Takım adına açıklamalarda bulunan Ali İhsan Tarım, “İmkansızlıklar dahilinde malzeme alamadık. Maça kara lastiklerle çıkmak zorunda kalıyoruz, bizi bu hallere getirenler utansın. Herkes söz veriyor ama koltuğa oturunca unutuyor. Diğer takımlara destek verildiği gibi bize de destek verilmesini istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber