Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Şubat 2023 - 12:23 Yorum: 0

Madenci ve itfaiye işbirliğiyle enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde enkaz altında kalan vatandaş, Edirne itfaiyesi ve madenci ekibinin kurtarma çalışmasıyla enkaz altından sağ olarak...

Madenci ve itfaiye işbirliğiyle enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde enkaz altında kalan vatandaş, Edirne itfaiyesi ve madenci ekibinin kurtarma çalışmasıyla enkaz altından sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş ile birlikte 10 ilde yaşanan depremde enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için Kahramanmaraş'a sevk edilen Edirne itfaiye ekibi, arama kurtarma çalışmalarına depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde devam ediyor. Bölgedeki diğer ekiplerle koordineli enkaz kurtarma çalışmalarına başlayan itfaiye ekibi, enkaz altında bir vatandaşın yaşadığını belirledi. Birlikte çalıştıkları madenci kurtarma ekibi ile enkazda çalışmalara başlayan ekip, enkaz altından Ragıp Hilal isimli bir vatandaşı sağ olarak çıkardı.

Kayseri'den gelen madenci kurtarma ekibi ile alanda çalışmalarını sürdüren ekip sorumlusu İtfaiye Amiri Sefa Tabak, 112 acil sağlık ekibinin olay yerine gelmesinden sonra o anları videoya kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber