Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 10 Nisan 2024 - 16:48 Yorum: 0

Mahalleli geleneksel bayram kahvaltısında buluştu

Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Aşağıkoçaklar Mahallesi’nde gelenekselleşen bayram sabahı kahvaltısı bu yıl da tekrarlandı. Onlarca vatandaş bayram namazı sonrası kahvaltı sofrasında bir araya geldi.Sarıgöl’ün Aşağıkoçaklar Mahallesi...

Mahalleli geleneksel bayram kahvaltısında buluştu

Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Aşağıkoçaklar Mahallesi’nde gelenekselleşen bayram sabahı kahvaltısı bu yıl da tekrarlandı. Onlarca vatandaş bayram namazı sonrası kahvaltı sofrasında bir araya geldi.
Sarıgöl’ün Aşağıkoçaklar Mahallesi’nde uzun yıllardır süregelen toplu bayram sabahı kahvaltısı günümüzde de yaşatılıyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar bayram namazı sonrası mahalle meydanında hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen bayram kahvaltısı sofrasına oturdu. Birbirleriyle bayramlaşan vatandaşlar aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Asağıkoçaklar Mahalle Muhtarı Ercan Akdeniz , "Bu gelenek bize dedelerimizden kaldı. Her bayram günü namaz sonrası mahallelimiz kahvaltı sofrasında bir araya geliyor. Birlik beraberliğimizi bu sofrada bir kez daha gösterirken, bir yandan da geleneğimizi yaşatıyoruz. Bu programa atkı sağlayan, davetimize katılan katılamayan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber