Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 12 Ocak 2015 - 14:19 Yorum: 0

Malatya asayiş olayları, kısa kısa

Malatya'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları.

Malatya asayiş olayları, kısa kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Dolandırıcılık, Nafaka hükümlerine uymama, Basit yaralama ve diğer suçlardan (8) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS
Taştepe mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan R.U. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK
Zafer Mahallesinde Y.U. isimli erkek şahsın işyerinden 2.200 TL değerinde sigara ve 100 TL bozuk paranın çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK
Yıldıztepe Mahallesinde H.Ö. isimli erkek şahsın evinden 1 adet LCD Tv ve bazı eşyaların çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

KAYIP ŞAHIS
Topsöğüt ilçesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan G.O isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA
Malatya genelinde meydana gelen 1 yaralamalı trafik kazasında; 1 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI
Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 2 trafik kazasına müdahale edilmiş, 389 araç kontrol edilmiş, 302 araca 65.669 TL cezai işlem uygulanmış ve 2 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber