Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Şubat 2015 - 11:30 Yorum: 0

Malatya asayiş olayları, kısa kısa

Malatya'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları.

Malatya asayiş olayları, kısa kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Hırsızlık, Tehdit, Basit yaralama ve diğer suçlardan (6) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KASTEN YARALAMA

Niyazi mahallesinde müşteki B.S. isimli erkek şahıs şüpheli E.G. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Karakavak mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Ü.T. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

NARKOTİK MADDE:

Paşaköşkü Mahallesinde, ekiplerimiz ihbar üzerine R.A. isimli erkek şahsın üzerinde aramasında toplam 4 gr esrar maddesi geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK

İzzetiye Mahallesinde Ö.C. isimli erkek şahsın evinden toplam 2280 TL paranın çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Zaviye mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan H.Ç. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

NARKOTİK MADDE:

Kernek Mahallesinde, ekiplerimiz ihbar üzerine A.M. ve R.R. isimli erkek şahısların üzerinde aramasında toplam 2 gr esrar maddesi geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

6136 S.K.M:

Kernek mahallesinde, ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan A.M. ve R.R isimli erkek şahısların yapılan kaba üst aramasında bir adet döner bıçağı ve 1 adet silah ele geçirilerek el konulmuş olup, adli işleme başlanılmıştır

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 3 yaralamalı trafik kazasında; 3 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 7 trafik kazasına müdahale edilmiş, 1423 araç kontrol edilmiş, 428 araca 95.591 TL cezai işlem uygulanmış ve 4 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber