Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel Seçim 2014 30 Ekim 2013 - 15:42 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir aday adayı Gezer'den Malatya Güncel'e ziyaret

AK Parti Malatya Büyükşehir aday adayı Gezer'den Malatya Güncel'e ziyaret

Malatya Büyükşehir aday adayı Gezer'den Malatya Güncel'e ziyaret

MALATYA -  AK Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer'den Malatya Güncel'e ziyaret.

Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya Güncel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'i ziayret ederek bir süre görüştü. Gezer, görüşmede şunları söyledi; “20 yılı aşkın bir süredir kamu, sivil toplum ve akademik alanda üstlendiğimiz görevlerde ilimizin daha ileriye taşınması adına yoğun çalışmalarımız oldu. Bugüne kadar başta araştırma raporları, ulusal ve uluslar arası sempozyumlar, forum ve çalıştaylar olmak üzere ilimiz be bölgemizin gelişimine katkı amaçlı çok sayıda proje gerçekleştirdik. Bu sayede ilimiz ve bölgemizin potansiyelini, dinamiklerini ve sorunlarını yakından inceleme ve yapılması gerekenler konusunda zihnimizde bir yol haritası oluşturma imkanı bulduk. Bu vesileyle bir akademisyen, mühendis, eğitimci ve bir sosyal girişimci olarak bugüne kadar elde ettiğimiz bilgi, birikim ve tecrübeyi büyükşehirimizin yapılanma sürecine katkı olarak sunmak amacıyla 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde, AK Parti’den Malatya Büyükşehir Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Amacımız; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışından hareketle insanımıza hizmet etmek; insan odaklı, değer eksenli, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla şehrimizin potansiyel ve dinamiklerini harekete geçirmek; bütüncül bir yerel kalkınma vizyonu ortaya koymak ve ilimizin fiziki, sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi açıdan bir bütün olarak gelişimine katkı sağlamaktır. 13 ilçemiz ve bütün insanlarımızla bir ve beraber olarak geleceğe yürümek, farklı bir çıkış yapmak, model bir kent oluşturmak, Malatya’yı bölgenin cazibe merkezi ve yükselen yıldızı haline getirmek istiyor ve Allah’ın izniyle 5 yıla 15 yıl sığdırmayı hedefliyoruz.”

Çelik, Prof. Dr. İbrahim Gezer'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "gerek akademik gerekse sivil toplum kuruluşlarında yapmış olduğunuz çalışmalar neticesinde, Malatya genelinin sorunlarını yakınen bilen birisiniz. Şuana kadar bir çok sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler yaptınız, bu durum sizin için önemli bir referans, belediye başkanlığı makamı da hizmet yeridir, çıkmış olduğunuz bu kutsal yolda başarılar dileriz, dedi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber