Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mayıs 2014 - 14:34 Yorum: 0

Malatya Güncel 10 Yaşında

Malatya Güncel İnternet Haber Sitesi (www.malatyaguncel.com), 10 yılı geride bırakmanın ve 11. yılına "merhaba" demenin haklı gururunu yaşıyor.

Malatya Güncel 10 Yaşında

MALATYA GÜNCEL - Kurulduğu 2004 yılından bu yana tarafsız ve ilkeli yayın politikasıyla yayın hayatına aralıksız sürdüren Malatya Güncel İnternet Haber Sitesi (www.malatyaguncel.com), 10 yılı geride bırakmanın ve 11. yılına "merhaba" demenin haklı gururunu yaşıyor.

Malatya’nın güçlü sesi olarak bundan 10 yıl önce resmi yayın hayatına başlayan Malatya Güncel haber siteniz www.malatyaguncel.com, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Malatya’da ve Malatya dışında yaşayan tüm Malatyalılardan aldığı destek ve güçle 10 yılı geride bıraktı.

Resmi olarak 25 Mayıs 2004 tarihinde Murat Çelik kurduğu Malatya’mızın en çok takip edilen ve en güncel tek haber sitesi www.malatyaguncel.com  10 yılını geride bırakarak 11. Yılına “Merhaba” dedi.

Doğru Haberin Adresi Olduk

10 yıllık yayın hayatı boyunca doğru ve tarafsız bir şekilde Malatya’nın her köşesinden ısrarlı yayınlarını sürdüren www.malatyaguncel.com Malatya, Türkiye ve tüm Dünya’da yaşanan tüm gelişmeleri en hızlı ve güvenilir şekilde Malatya’da ve dünyanın her tarafında yaşayan hemşerilerimize ulaştırmayı bir görev edindi.

Malatya Güncel yola çıktığı günden bu yana yaptığı haberlerin ve internet teknolojinde ki yenilikleri olumlu dönüşlerini gerek kullanıcılarının siteye olan güveni ve siteyi kullanım sıklığından, gerekse Dünya’daki, Türkiye'deki ve Malatya’daki internet trafiğinde elde ettiği önemli pay ile alıyor. Bu alanda rakipsiz yayın hayatımıza yine siz değerli okuyucularımızın desteğiyle devam ediyoruz. Bu başarı siz saygıdeğer okuyucularımızın... 

-30 dan fazla dünya ülkesi ve binlerce farklı ziyaretçi...

Her gün yurtdışının yanı sıra yurtiçinden de onbinlerce insanın takip ettiği Malatya Güncel İnternet Haber Sitesi www.malatyaguncel.com haber sitesi, geride bıraktığı 10 yıl boyunca tarafsız ve ilkeli basın çizgisinden taviz vermedi.

Yaptığı özel haber ve röportajlarla daima ilçe gündemini belirleyen ve Malatya’nın nabzını tutan www.malatyaguncel.com, Malatya'mızda yaşanan gelişmeleri haberleştirerek okuyucusuna geride kalan 10 yıl boyunca aralıksız her an ve her gün ulaştırmayı bildi.

Son Google analitik raporlarına göre www.malatyaguncel.com dünya genelinde 30'dan fazla ülkeden, Türkiye'de ise neredeyse tüm şehirlerden binlerce farklı kullanıcı tarafından takip ediliyor.

Malatya Güncel Facebook ve Twitter isimli sosyal paylaşım sitelerinde binlerce kişi tafaından günlük olarak takip edilirken, bu gururu bizlere yaşatan ve paylaşan tüm halkımıza www.malatyaguncel.com ailesi olarak teşekkür ederiz.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber