Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Ağustos 2014 - 13:56 Yorum: 0

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Karaca'dan Malatya Güncel'e ziyaret

Malatya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Malatya İl Başkanı Muzaffer Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Güncel'i ziyaret etti.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Karaca'dan Malatya Güncel'e ziyaret

MALATYA - Malatya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Malatya İl Başkanı Muzaffer Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Güncel'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay Malatya Ülkü Ocakları görevine atanan Muzaffer Karaca ve yönetimi, Malatya Güncel'i ziyaret ederek Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'le bir süre görüştü.

Günümüzde iletişimin en temel taşlarından biri olan İnternet Haberciliğinin, toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve anında sesini duyurmasında önemli rol oyn adığını belirten Karaca,  ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu Malatya, ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan Malatya Güncel'in yayın hayatı boyunca, farklı görüşlerin seslendirilmesine de imkân sağladığını ve toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirdiğini, söyledi.

Karaca sözlerine şöyle devam etti, Yaşam hayatımızın, toplumumuzun demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından medya sektörümüzün, her zaman özveriyle çalışan gerek yerelde gerekse tüm toplumlarla bağımızı kuran ve dinamiklerimizi her zaman forumda tutan Malatya Güncel'i tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim dedi.

Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, Malatya Ülkü Ocakları başkanlığı görevine yeni atanan Karaca ve Yeni Yöneticilerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber