Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:07 Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da...06:54 İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı06:49 Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğ...06:49 Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılmas...06:42 İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı05:57 Kamyona ok gibi saplanan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü04:51 Tekirdağ’da aile katliamı: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra...04:27 AFAD’dan nefes kesen kurtarma operasyonu03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...
Türkiye 19 Mayıs 2019 - 14:48 Yorum: 0

Malatya’da CHP’den 19 Mayıs kutlaması

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu...

Malatya’da CHP’den 19 Mayıs kutlaması

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Etkinliğe CHP Malatya İl başkanı Enver Kiraz, Eğitim İş sendikası Malatya şubesi yönetimi ve partililer katıldı. Çelenk sunumu saygı duruşu ve istiklal marşının ardından bir değerlendirme yapan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz, "Bugün 19 Mayıs "ı kutluyoruz. 19 Mayıs Atatürk" ü anma altını çizerek söylüyorum Ulusak Gençlik ve Spor Bayramı. Dolayısıyla Atatürk'ü şu anlamda anıyoruz, 19 Mayıs" ta Atatürk bu ülkede her şeyin aslında temelini atan, Samsun'a çıkarak ulusal Kurtuluş Savaşımızı başlatan büyük bir lider, büyük bir devrimci büyük bir devlet adamıydı. Tabi bu günlerde mili bayramımızda öncelikle Atatürk" ü anlamak Atatürk "ü anma ile başlamamız gerekiyor. Bu anlamda düşündüğümüzde bu ülkede hiç bir milli bayramı Atatürk" ten soyutlayamayız. Gerek yaşadığı dönemde, gerekse vefatından sonra bu ülkedeki bütün çağdaşlaşma projelerinden bütün zaferlerde Mustafa kemal Atatürk" ün çizdiği yoldaki imzalar vardır. Dolayısıyla 19 Mayıs'ın 100. Yılında bir kez daha gazi Mustafa Kemal Atatürk" ü şükranla minnetle anıyoruz" diye konuştu.

Malatya’da CHP’den 19 Mayıs kutlaması

Malatya’da CHP’den 19 Mayıs kutlaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber