Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 31 Aralık 2015 - 10:47 Yorum: 0

Malatya'da İş Adamına Suikasti Polis Engelledi! "Güncellendi"

Malatya'nın yeni yerleşim bölgesi Fahri Kayahan'da sabah saatlerinde İş Adamına suikast girişimi iddiası ile bir araçta yapılan aramada 3 kişi silahları ile birlikte yakalandı.

Malatya'da İş Adamına Suikasti Polis Engelledi! 'Güncellendi'

MALATYA GÜNCEL - Malatya'nın yeni yerleşim bölgesi Fahri Kayahan'da sabah saatlerinde İş Adamına suikast girişimi iddiası ile bir araçta yapılan aramada 3 kişi silahları ile birlikte yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, sabah 08.00 sularında, Malatya'da 18 Aralık tarihinde iş yeri kurşunlanan E.K. isimli iş adamına evinin önünde 34 TD 0390 plakalı araç içerisinde pusuya yatan T.K., G. D. ve H.G. isimli şüpheli şahıslar Polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Sahte plakalı olduğu açıklanan araç içerisinde yapaılan aramada  otomatik Pompalı tüfek, 1 adet Lama Marka 7.65 çapında ve 1 adet Browning marka 14'lü olatak tabir edilen 9 mm çapında tabanca ele geçirildi. 

malatya-haber-017.jpg

HARAÇ VERMEYİNCE İŞ YERİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTULMUŞTU

18 Aralık tarihinde Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Pehlivan Sokak üzerinde bulunan E.K.'nın iş yerine faili meçhul 2 kişi tarafından otomatik silahlara kurşun yağmuruna tutulmuştu. Çevredeki dükkanların güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri kaçan zanlıların eşkalini belirleyerek iki saldırganın yakalanması için soruşturma başlatmıştı. Faili belirlenen olayın şüphelileri olay sonrası Polis tarafından takibe alınan şüpheliler bu sabah İş adamı E.K.'nın evinin önünde gözaltına alındı.

Şüpheli 3 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

malatya-050.jpg

Olayın şüphelisi 3 şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce serbest bırakıldı.

 

ETİKETLER: malatya , suikast , polis , asayiş
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber