Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı14:31 Muğla seçim güvenliği toplantısı yapıldı14:31 Carlos Vinicius: "Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyoru...14:30 Adıyaman’dan Gazze’ye 10 bin bebek zıbını yola çıktı14:30 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Spor AŞ’nin 2’nci bahar dönemi spor okulları k...
Sami Er
Türkiye 08 Şubat 2023 - 16:58 Yorum: 0

Manisa Büyükşehir’den deprem bölgesinde arama-kurtarma ve altyapı için yoğun çalışma

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından bölgeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan arama-kurtarma faaliyetlerini...

Manisa Büyükşehir’den deprem bölgesinde arama-kurtarma ve altyapı için yoğun çalışma

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından bölgeye giden Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan arama-kurtarma faaliyetlerini sürdürürken, diğer yandan altyapı için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler sonrası ülke çapında seferberlik başlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi de depremin meydana geldiği ilk andan itibaren depremden etkilenen bölge için seferber oldu. İtfaiye Dairesi Başkanlığı arama-kurtarma ekipleri, iş makineleri, kamyonlar, jeneratörler, kaza kurtarma aracı, hasta nakil ambulansı, yakıt tankeri gibi ekipman ve personellerini bölgeye gönderen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'a bağlı Türkoğlu ilçesinde altyapı çalışmalarına da destek sağlıyor. Bu çerçevede Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, ilçe devlet hastanesi, Kızılay Çadırları ve konteynerler için de altyapı çalışmaları gerçekleştirdi.

Osmaniye Palmiye Sitesi'nde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen afetin ardından hızla harekete geçti. Osmaniye'ye yönlendirilen İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 7 araç ve 54 personelle çalışmalarını sürdürürken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığından 15 gönüllü personel de afet sahasında arama kurtarma çalışmalarına destek oluyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, depremde yıkılan 8 katlı Palmiye Sitesi'nde de arama kurtarma faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi. Arama Kurtarma Köpeği Lidya'nın gösterdiği noktalarda çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten İnal, "Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Köpek Eğitim Merkezi'ndeki arkadaşlarımız ve Arama Kurtarma Köpeği Lidya ile beraber, Osmaniye'de Palmiye Sitesi'nde arama yapmaktayız. Palmiye Sitesi'nde göçük altında kalan vatandaşlarımıza ulaşmak için Lidya'nın göstermiş olduğu yerlerde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. İnşallah kısa zamanda göçük altındaki kişileri, sağlıklı bir şekilde alırız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber