Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Mayıs 2024 - 09:42 Yorum: 0

Manisa’da güven uygulaması

Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından il genelinde eş zamanlı yapılan “Manisa Güven Huzur” uygulamasında hakkında yakalaması olan şahıslar yakalanırken trafik kurallarına uymayan sürücülere de cezai işlem uygulandı.Man...

Manisa’da güven uygulaması

Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından il genelinde eş zamanlı yapılan “Manisa Güven Huzur” uygulamasında hakkında yakalaması olan şahıslar yakalanırken trafik kurallarına uymayan sürücülere de cezai işlem uygulandı.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından il genelinde “Manisa Güven Huzur” uygulaması yapıldı. 122 ekip ve 411 personelin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilen uygulamada 5 bin 173 şahıs sorgulanırken hakkında aranma kararı olan 9 şahıs yakalandı. Bin 999 aracın denetlendiği uygulamada 230 araç sürücüsüne toplamda 606 bin 157 TL para cezası uygulandı, 19 araç trafikten men edildi. 22 motosiklet denetlendiği uygulamada 11 motosiklet sürücüsüne 4 bin 230 TL para cezası uygulandı. Öte yandan ekipler tarafından 178 umuma açık istirahat ve eğlence yeri, 40 okul çevresi, 76 park ve bahçe, 10 metruk bina ve çevresi kontrol edilirken 12 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 3 şahsa adli işlem yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu