Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Nisan 2022 - 19:28 Yorum: 0

Manisa’nın Yıldızları Türkiye finallerinde

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları 13-15 Nisan tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirildi.

Manisa’nın Yıldızları Türkiye finallerinde

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları 13-15 Nisan tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirildi. Müsabakalarda Manisa'yı temsil eden erkek takımı 1. olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanırken, kız takımı ise 5. oldu.

Müsabakalarda Arda Düzce 42 kiloda birinci, Muharrem İnci 50 kiloda birinci, Emin Levent Yelkenci 55 kiloda birinci, Arda Aydın 66 kiloda birinci, Ayla Akkaya 32 kiloda ikinci, Ceylin Nisa Dalkara 52 kiloda ikinci, Kerem Şayık 46 kiloda üçüncü, Hasan Can Göllü 66 kiloda üçüncü, Bahar Adıyaman 36 kiloda üçüncü, Sıla Kırcı 48 kiloda üçüncü, Deniz Avcı 57 kiloda üçüncü oldu. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, tüm sporcu ve antrenörleri tebrik ederek Türkiye Finallerinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber