Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Mart 2024 - 10:28 Yorum: 0

Mardian MALL’da Ramazan coşkusu

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan ve açıldığı günden bu yana alışverişin yanı sıra renkli etkinlikleriyle de Mardin ve bölgenin buluşma noktası olan Mardian MALL, ziyaretçilerine Ramazan’a özel etkinlikler sunuyor.Ramazan boyun...

Mardian MALL’da Ramazan coşkusu

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan ve açıldığı günden bu yana alışverişin yanı sıra renkli etkinlikleriyle de Mardin ve bölgenin buluşma noktası olan Mardian MALL, ziyaretçilerine Ramazan’a özel etkinlikler sunuyor.
Ramazan boyunca gerçekleştirilecek çeşitli etkinlikler ve Anadolu’nun eşsiz lezzetlerinin buluşma noktası olan Ramazan Sokağı’nda bir birinden lezzetli yöresel ürünler Mardian Mall AVM ziyaretçilerini bekliyor. Ayrıca Ramazan ayı boyunca her gün saat 20.00-21.00 saatleri arasında "Hacivat Karagöz"den "Külhanbeyi ve Meddah" oyunlarına, "Palyaço Osmanlı Şerbeti"nden "Aşuk Maşuk"a, "Davulcu"dan "Nasreddin Hoca"ya kadar birçok kültürel etkinlik ve atölye çalışması Mardian MALL AVM’de Ramazan coşkusunu ve maneviyatını gösterecek.
Sirk gösterileriyle birlikte renklenecek olan etkinlikler, ziyaretçilere unutulmaz bir Ramazan deneyimi sunulması hedefleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber