Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Haziran 2023 - 11:01 Yorum: 0

Trabzon’un Sürmene ilçesinde taksici cinayeti

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir taksici yayla yolunda dere kenarında öldürülmüş olarak olarak bulundu. Taksicinin önce bıçaklandığı ardından da 3 kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlendi.Alınan bilgiye göre, Sürmene ilçesinde 1 nolu...

Trabzon’un Sürmene ilçesinde taksici cinayeti

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir taksici yayla yolunda dere kenarında öldürülmüş olarak olarak bulundu. Taksicinin önce bıçaklandığı ardından da 3 kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlendi.
Alınan bilgiye göre, Sürmene ilçesinde 1 nolu Meydan Taksi Durağı’nda taksicilik yapan Hüseyin Aslan’a (50) ait 61 SY 053 plakalı ticari taksi sabah saatlerinde camları kırılmış ve terk edilmiş olarak bulundu. Araç içerisinde kan izleri ve aracın dışında bir bıçak tespit edilirken, Aslan’ın cansız bedeni ise taksinin bulunduğu bölgeden 5 kilometre aşağıda Kalecik ile Lişit Yaylası yolu üzerinde dere kenarında bulundu.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Jandarma Olay Yeri inceleme ekipleri geniş çaplı inceleme başlatırken, taksicinin önce bıçaklandığı ardından 3 kurşunla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen şahsın M.K. (42) isimli kişi olduğu öğrenilirken, Aslan’ı öldürdükten sonra taksisini alarak kaçtığı olayın yerinden 5 kilometre yukarıda taksinin lastiğinin patlaması üzerine aracı terk ederek kaçtığı tespit edildi.
Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatılırken, taksici Hüseyin Aslan’ın cansız bedeni ise olay yerinden alınarak otopsi için Trabzon Adli Kurumu’na kaldırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber