Mardin’de seyir halindeki hafif ticari araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe Dedeman Kavşağında seyir halindeki 48 AIR 824 plakalı hafif ticari araçta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumu fark eden sürücü, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangın, hafif ticari araçta hasara yol açtı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.