Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Nisan 2024 - 11:13 Yorum: 0

Market alev alev yanmıştı, tahribatın boyutu ortaya çıktı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bin 250 metrekare kapalı alana sahip markette çıkan yangın sonrası oluşan tahribat görüntülendi.Körfez Mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi’nde dün saat 14.00’da bin 250 metrekare kapalı 100 metr...

Market alev alev yanmıştı, tahribatın boyutu ortaya çıktı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bin 250 metrekare kapalı alana sahip markette çıkan yangın sonrası oluşan tahribat görüntülendi.

Körfez Mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi’nde dün saat 14.00’da bin 250 metrekare kapalı 100 metrekaresi açık alanda sahip toptan perakende satış yapan zincir markette bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden market çalışanları ve müşteriler panikle dışarıya çıktı. Büyüyen alevler kısa sürede marketin tamamına sirayet etti. Alevler marketin yanında bulunan İzmit Belediyesi’nin 2 katlı 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ne de sıçradı. Bölgeye çevre ilçelerden sevk edilen 36 araç ve 91 itfaiye personelinin teleskobik merdiven vasıtasıyla havadan ve karadan müdahalesiyle yangın 2 saatte kontrol altına alındı. Ekipler ardından bölgede soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Öte yandan, market ve belediye binasında oluşan tahribat görüntülendi. Küle dönen market ürünleri görülürken, 3D yazıcıların ve bilgisayarların da hasar aldığı bildirildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede incelemede bulunurken, etrafta oluşan su birikintilerinde sivrisinek oluşumunu engellemek için ilaçlama çalışması gerçekleştirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber