Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 27 Mart 2024 - 12:43 Yorum: 0

Markete gelen muhabbet kuşu omuzlardan inmedi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde alışveriş marketine sahibi ile gelen muhabbet kuşu işyerinde müşterilerin ilgisi ile karşılaştı. İstasyon Mahallesi markete sahibi ile eşlik eden kuş adeta buranın maskotu oldu.Market işletmecisi Halil Ci...

Markete gelen muhabbet kuşu omuzlardan inmedi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde alışveriş marketine sahibi ile gelen muhabbet kuşu işyerinde müşterilerin ilgisi ile karşılaştı. İstasyon Mahallesi markete sahibi ile eşlik eden kuş adeta buranın maskotu oldu.
Market işletmecisi Halil Cihat Fidan, "Bu kuş müşterimizin kuşu ve iki üç günde bir bize uğrar. Herkesin omuzlarına konarak marketimizi dolaşır. Fakat bir türlü marketimizin ismini söyletemedik. Marketimizin ismini kullandığı anda tüm masraflarını biz karşılayacağız. İnsanlara çok alışkın. Müşterilerin omuzlarında dolaşıyor, bilmiyorum acaba yem mi istiyor ? diye düşünüyorum. Kuş yemlerinin yanında gördük. Biz ’Çapkın’dan hoşnutuz" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber