Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Temmuz 2023 - 12:09 Yorum: 0

Çalınan motosikletini arkadaşlarıyla buldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Furkan G., çalınan motosikletini arkadaşlarından kurduğu ekiple, dedektif gibi iz sürerek buldu.Edinilen bilgiye göre, olay Kurban Bayramının 1. günü Yeni Mahallede bir evin bahçesinde meydana geldi. Furkan G...

Çalınan motosikletini arkadaşlarıyla buldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Furkan G., çalınan motosikletini arkadaşlarından kurduğu ekiple, dedektif gibi iz sürerek buldu.
Edinilen bilgiye göre, olay Kurban Bayramının 1. günü Yeni Mahallede bir evin bahçesinde meydana geldi. Furkan G.’ye ait 16 BDD 619 motosiklet, evinin önünden çalındı. Olayın ardından harekete geçen genç, arkadaşlarının desteği ile hırsızın peşine düştüler. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen gençler, şüpheliyi tespit ettiler. Takip sonucu Fatih Mahallesi Cemre sokakta bir evin bahçesine girdiğini fark eden gençler, polise haber verdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri çalınan motosikleti buldular. Parçalanmak üzere bulunan motosiklet sahibine teslim edilirken, polis ekipleri şüpheli Durmuş S.’yi arıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber