Yoğun bir çalışma yılını geride bırakan Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangın ve sel gibi olumsuzluklara rağmen tüm gücüyle...
Yoğun bir çalışma yılını geride bırakan Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangın ve sel gibi olumsuzluklara rağmen tüm gücüyle hiç durmadan çalışarak ilçenin her noktasına hizmet götürdü.
Marmaris'in sorunsuz bir üst yapıya kavuşması için tüm gücüyle çalışan Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2022 yılında da hiç durmadan çalıştı. 2022 yılı içerisinde meydana gelen sel felaketleri ile çıkan yangınlarda da olağanüstü gayret gösteren müdürlük bütün olumsuzluklara rağmen tüm gücüyle hiç durmadan çalıştı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hem merkezde hem de uzak mahallelerde sıcak asfalt, parke, beton, sathi kaplama, kaldırım, refüj, meydan düzenlemesi ve bakım-onarım gibi bir çok işe imza attı. Armutalan, Beldibi, İçmeler, Turunç, Hisarönü, Turgut, Selimiye, Bayır, Bozburun dahil olmak üzere mahallelerde toplamda 50 bin metrekare parke yol yapıldı. Ayrıca Çetibeli, Orhaniye, Hisarönü, Karaca, Turgut, Çamlı ve Adaköy'de toplam 90 bin 660 metrekare asfalt yol yapımı gerçekleştirildi.
Prestij projelerden biri olan Yunus Nadi Caddesi'nin bin 400 metre uzunluğunda 21 bin metrekare alanlı 2. etap düzenlemesinin yanı sıra yılın son çeyreğinde İçmeler İsmet İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ile 186 sokak ve 148 sokaklarını içerisine alan prestij yol çalışmalarına başlandı. Alanda cep otoparkları, yeşil bant uygulamalarının yanı sıra 30 araçlık genel otopark alanı ile bisiklet yolu düzenlemesi yapılarak şehir içi bisiklet yolu ağına bir yenisinin eklenmesi hedefleniyor. Prestij cadde olarak yapılan İnönü Caddesi'nin devamı olan noktalarda da çalışmalara devam edildi.
Kırsal mahallelerde bulunan muhtarlık binalarının revizyonu çerçevesinde Karaca Mahallesi muhtarlık binasının iyileştirilmesi ve düğün salonu çevre düzenlemesi yapılırken bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda Turunç Mahallesi'nde çok amaçlı salon ve pazaryeri binasının yapımı tamamlandı.
Marmaris'in gözde tatil merkezlerinden biri olan Selimiye Mahallesi'nde de çok amaçlı salon binası halkın kullanımına açılırken, 2 bin 500 metrekare alanlı sahil bandı yürüyüş yolu altyapısıyla birlikte yenilenerek daha modern ve konforlu bir görünüme kavuştu.
Ayrıca Adaköy-Aktaş mevkiinde alt yapı ve üst yapı düzenleme çalışması gerçekleştirildi. Yağmur sularının sağlıklı tahliyesi için menfez yerleştirilen yolda dolgu, şarampol ve yol tesviye çalışmaları yapılarak toplam 38 bin 500 metrekare asfalt yol halkın kullanımına sunuldu.
Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların ve görev başındaki personelin bayramını kutladı.Kaymakam Akkaya ilk olarak Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Rektör Uslu mesajında Ramazan ayının hoşgörü, dayanışma ve bereketin simgesi olduğunu belirterek, bu mübarek dönemin manevi değerleri
Niğde Valiliği, Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi amacıyla il genelinde kapsamlı tedbirlerin alındığını açıkladı.Valilikten yapılan açıklamada, emniyet ve jandarma birimlerince asayiş ve trafik güvenliğini sağlamaya yönelik denetim
Niğde Valisi Sayın Nedim Akmeşe, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.Vali Akmeşe, mesajında rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın ardından birlik, beraberlik ve kardeşlik
Trabzon’un Araklı ilçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Bahçecik mahallesinin karlı tepelerinde mahalle arasında iki kafadar kardeş snowboard keyfi yaptı.Türkiye’de kayak yapılan diğer merkezlerin aksine sahile sadece 45 kilometre mesafede Trab
Efeler Belediyesi tarafından Ramazan boyunca sürdürülen sosyal destek çalışmaları kapsamında binlerce aileye gıda, bakım ve giyim yardımı ulaştırılırken, 55 çocuğa bayramlık kıyafetleri evlerinde teslim edilerek bayram sevinci yaşatıldı.Efeler Belediyesi
Eskiden her evin vazgeçilmezi olan çalı süpürgeleri, teknolojik temizlik araçlarının yükselişine rağmen kırsal kesimde hala kullanılırken, ustaların emeğiyle hazırlanan süpürgeler, adeta zamanla yarışıyor.Bir dönem her evin en temel ihtiyaçlarından olan v
Operasyonlarda toplam 118 şüpheli yakalanırken, 67’si tutuklandı. İçişleri Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, operasyonlar yasa dışı bahis oynatıldığı, suçtan elde edilen paranın transferinde aracılık edildiği ve sahte ilanlarl
Suudi Arabistan, İran’ın Suudi Arabistan Büyükelçiliği’ndeki yetkilileri "istenmeyen kişi" ilan etti
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük