Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Yaşam 10 Aralık 2024 - 12:17 Yorum: 0

Marmaris’e 3 günde metrekareye 158.2 m3 yağmur düştü

Muğla genelinde Cuma akşamı başlayan sağanak yağışlar sonrası en fazla yağış düşen ilçe Marmaris oldu. Marmaris’e Cuma akşamından bu bayana metrekareye 158.2 metreküp yağış düştü.Cuma akşamı başlayan ve etkisini sürdüren yoğun yağışlar...

Marmaris’e 3 günde metrekareye 158.2 m3 yağmur düştü

Muğla genelinde Cuma akşamı başlayan sağanak yağışlar sonrası en fazla yağış düşen ilçe Marmaris oldu. Marmaris’e Cuma akşamından bu bayana metrekareye 158.2 metreküp yağış düştü.
Cuma akşamı başlayan ve etkisini sürdüren yoğun yağışlar nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yağışın etkili olduğu alanlarda vatandaşlardın mağdur olmaması için yoğun mesai harcarken, 3 gün içinde Muğla’ya düşen yağış miktarı da belirlendi. Cuma gününden bu güne kadar Marmaris’e 158.2, Ula’ya 86.3, Köyceğiz’e 77, Menteşe’ye 59.8, Ortaca’ya 53.5, Milas’a 46.8 ve Dalaman’a 45 metreküp yağış düştü.
Tüm çalışmaları ve gelişmeleri yakından takip ediyorum.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyükşehir ve MUSKİ ekiplerimiz, yolların açık kalması, su taşkınlarının yaşanmaması ve vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Hepinizin içi rahat olsun, her duruma hazırlıklıyız ve bütün birimlerimizle görevimizin başındayız. İhtiyaç anında 444 48 01 numaralı çağrı merkezimizden bize anında ulaşabilirsiniz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber