Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Şubat 2022 - 19:28 Yorum: 0

Mateos: “Geçen haftaki mağlubiyeti unutturacak bir skor aldık”

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, Konyaspor karşında alınan 5-1'lik galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Geçen haftaki mağlubiyetin...

Mateos: “Geçen haftaki mağlubiyeti unutturacak bir skor aldık”

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, Konyaspor karşında alınan 5-1'lik galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Geçen haftaki mağlubiyetin ardından bu skoru tamamen unutturacak bir skor aldık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Alanyaspor, sahasında Konyaspor'u 5-1'lik skorla geçti. Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos, karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İspanyol teknik adam, "Elbette bugün aldığımız önemli bir galibiyet, çünkü geçen haftaki mağlubiyetin ardından bu skoru tamamen unutturacak bir skor aldık. Takımı tebrik ediyorum çünkü gerçekten çok iyi bir mücadele sergiledik" ifadelerini kullandı.

"Karşımızda önemli ve güçlü yanları olan bir takım vardı"

Mateos, önemli bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayarak, "Güçlü yanları olan bir takım vardı. Bire birde etkili oyuncuları vardı. Fakat bugün sahada galip gelen bizdik. Bu bizi açıkçası mutlu etti. Oyuncuların sahadaki duruşu bugün önemliydi. Her ne kadar skor olarak oyunu kazanmış olsak da oyun içerisinde 90 dakikaya baktığımızda gerek oyunun hızını yükseltmemiz bizi ayrıca mutlu etti" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber