Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Ekim 2022 - 12:49 Yorum: 0

Mavi Kelebekler galibiyet peşinde

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında sahasında beklenmedik bir mağlubiyet alan Mavi Kelebekler, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Tekirdağ...

Mavi Kelebekler galibiyet peşinde

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında sahasında beklenmedik bir mağlubiyet alan Mavi Kelebekler, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Tekirdağ deplasmanında galibiyet arayacak.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi, 4'üncü hafta maçlarıyla devam ediyor. İlk iki haftada önemli galibiyetler elde eden Konyaaltı Belediye Spor Kulübü, 3'üncü hafta mücadelesinde kendi evinde istemediği bir mağlubiyet aldı. Maçın son anlarına kadar skoru önde götürdüğü karşılaşmada Kastamonu'yu elinden kaçıran Mavi Kelebekler, hiç ara vermeden hafta sonu karşılaşacağı Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif AŞ maçının hazırlıklarına başladı. Sakatlığı devam eden Sanja hariç tam kadro çalışmalarına devam eden Konyaaltı, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tekirdağ maçını kazanarak kaldığı yerden yoluna devam etmek istiyor. 9 Ekim Pazar günü saat 15:00'de Tekirdağ Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak mücadeleyi hentbolseverler Konyaaltı Belediyesi'nin sosyal medya hesapları ve Youtube kanalından canlı olarak takip edebilecek. Kastamonu karşısında alınan mağlubiyetin sezon içerisinde telafisinin olabileceğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Takımımız ligin en güçlü ekiplerinden biri. Sporcularımıza güveniyorum. Tekirdağ karşında takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber