Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2023 - 09:24 Yorum: 0

Başkan Işık, Türkmenistan Arkadağ’da açılış törenine katıldı

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Türkmenistan’ın Ahal vilayetindeki Arkadağ şehrinin açılış törenine katıldı.Türkmenistan Cumhurbaşkanı Serdar Berdimuhamedov’un himayesinde düzenlenen açılış törenine, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehm...

Başkan Işık, Türkmenistan Arkadağ’da açılış törenine katıldı

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Türkmenistan’ın Ahal vilayetindeki Arkadağ şehrinin açılış törenine katıldı.
Türkmenistan Cumhurbaşkanı Serdar Berdimuhamedov’un himayesinde düzenlenen açılış törenine, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile birlikte yabancı devlet adamlarının da bulunduğu üst düzey heyetler katıldı. Arkadağ şehrinde inşa edilen kültürel ve toplumsal değeri olan yapılar ve konutlar hakkında konuklara bilgi verildi.
Konuklar ayrıca Türkmen halkının milli lideri, Türkmenistan Halk Maslahatı Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’un adını taşıyan çocuk rehabilitasyon merkezinin açılış törenine katıldılar.
Açılış kutlamaları Arkadağ şehri için düzenlenen ödül ve sertifika töreni ile devam etti. Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev, Arkadağ şehrine ‘Türk Dünyasının İlk Akıllı Şehri’ statüsünün verildiği TDT sertifikasını takdim etti.
Etkinlik, Arkadağ şehrinin açılış programı resmi resepsiyon ve konserle devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber