Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 29 Mart 2023 - 10:48 Yorum: 0

MediaMarkt CLUB 4 milyon kullanıcıya ulaştı

MediaMarkt Türkiye'nin, 2019 yılında hayata geçirdiği sadakat programı MediaMarkt CLUB 4'üncü yılında 4 milyon üyeye ulaştı.

MediaMarkt CLUB 4 milyon kullanıcıya ulaştı

MediaMarkt Türkiye'nin, 2019 yılında hayata geçirdiği sadakat programı MediaMarkt CLUB 4'üncü yılında 4 milyon üyeye ulaştı.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere alışveriş imkanı sunan, Türkiye'nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecilerinden biri olan MediaMarkt, bir yandan mağazalar açarak Türkiye'deki yatırımlarına devam ederken bir yandan da teknolojiseverler için hayata geçirdiği özel hizmetlerle "en iyi deneyimi sunma" çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda bundan 4 yıl önce Türkiye'de elektronik perakendeciliği sektöründe ilklerden biri olarak hayata geçirilen MediaMarkt CLUB, ülkenin en büyük sadakat programlarından biri oldu. Fırsatlarla hizmetlerin bir araya toplandığı programın bugün Türkiye'deki kullanıcı sayısı ise 4 milyona ulaştı.

Yapılan açıklamaya göre programı, mağazalardan mediamarkt.com.tr'ye, Çağrı Merkezi'nden mobil uygulamaya kadar markanın olduğu her yerde kullanabilen teknolojiseverler, bu sayede kendilerine özel indirimlerden ve hediye imkanlarından yararlanabiliyor. Teknolojiseverler programa, markanın tüm mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik'ten üye olabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber