Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:55 Kartal’da satranç turnuvasında hamleler yarıştı12:53 Büyükşehir’den ‘Özel Gereksinimli Bireyler İçin Afet Hazırlığı’ semineri12:53 Motosikletini, kendisine ’dur’ ihtarında bulunan motorize trafik polisinin...12:52 Köpeklerine domuz yavrusunu öldürterek kayda alan şahsa para cezası12:45 Arkadaşını uyuşturucu meselesi yüzünden başından vuran sanığa müebbet taleb...12:45 Sukay Tesisleri yeni sezona hazırlanıyor12:41 Beykoz Tokatköy’de şebeke suyundaki koku vatandaşı tedirgin ettirdi12:41 Kütahya OSB’de yol yenileme çalışmaları başladı12:39 Kars’ta istihdam ve mesleki eğitim toplantısı yapıldı12:39 Kars 36 Spor Kelkit karşılaşmasının hakemleri belli oldu12:36 Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu12:35 Gasp Büro Amirliği Kütahya’da 2022, 2023 ve 2024 yıllarında meydana olaylar...12:30 Hülya Ulusoy: “Saldırıyı gerçekleştiren şahsın tek başına hareket etmediği...12:30 Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi12:28 Eski Van Şehri’ndeki tarihi yapılar ayağa kaldırılıyor12:28 Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı12:27 Dur ihtarına uymayan araçtaki kızlar polise zor anlar yaşattı12:26 BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe12:22 EPDK Başkanı Yılmaz: “Tüketicilerimizin enerji tedarikinin aksatılması risk...12:22 Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda oy verme işlemi başladı
Yerel 10 Ağustos 2020 - 14:23 Yorum: 0

Mehmet Akif Ersoy Parkı yeni yüzüyle beğeni topluyor

Pursaklar Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek yakın zamanda yeni yüzüyle vatandaşlara kapılarını açan Mehmet Akif Ersoy Parkı, Okuma Parkı...

Mehmet Akif Ersoy Parkı yeni yüzüyle beğeni topluyor

Pursaklar Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek yakın zamanda yeni yüzüyle vatandaşlara kapılarını açan Mehmet Akif Ersoy Parkı, Okuma Parkı olarak hizmet vermeye başladı.

Pursaklar'ın tüm güzelliklerini koruyup yenileme ve çağın ihtiyaçlarını dikkate alarak hayallerdeki Pursaklar'ı kurma yolunda her geçen gün yeni projeleri hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı'nda bir süre önce başlatılan yenileme çalışmalarını tamamladı.

Pursaklar Belediyesi, yenilenen Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı ile vatandaşların dinlenirken aynı zamanda okuma kültürünü daha ileriye taşımak ve kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla ilçe sakinlerini ve özellikle gençleri okumaya teşvik eden alanlarıyla ilgiyi üzerine çekiyor. Parkta kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik tasarlanmış bir dizi bölümlerden oluşuyor. Ayrıca oturma alanlarında önemli şairlerin sesleri ve şiirleri de parka gelen vatandaşlara tatlı bir anı bırakıyor.

Pursaklar Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı'nda yaptığı yenilik ve düzenlemelerle, halkın daha ferah bir ortamda ve daha modern alanlarda vakit geçirebilmelerine de olanak sağlıyor.

Vatandaşların doğayla iç içe yemyeşil bir ortamda günün stresinden uzaklaşıp dinlenebileceği ender mekanlardan biri olan Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkı modern yapısıyla da cazibe merkezi haline geldi.

Eskiyle kıyas edilemeyecek şekilde yenilenen parkın içerisinde çocuk oyun alanlarından spor alanlarına, oturum ve yürüyüş yollarından ailelerin keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanlara, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılabileceği alanlara kadar tüm detaylar düşünülürken, yapılan düzenleme ilçenin çehresinde de önemli bir değişikliği beraberinde getirdi.

'Mehmet Akif Ersoy Okuma Parkını ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz'

Modern ve yaşanılabilir kentlerin olmazsa olmazı sosyal tesisler ve dinlenme alanları olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "İlçemizde yıllar önce yapılan ancak, zamanla ihtiyaçlara yanıt vermekte yetersiz kalan Mehmet Akif Ersoy Parkında geniş kapsamlı bir yenileme çalışması başlattık. Yenilenen yüzüyle Okuma Parkı haline dönüştürerek kendine özgü Rölyef, heykeller, özlü söz kitabeleri, satranç bahçe takımı, konuşan bank, ağaç altı oturma alanları, Mehmet Akif Ersoy Büstü ve kaidesi ile parkımıza zenginlik kattık. Kısa bir süre içerisinde tamamladığımız bu modern okuma parkımızı ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın parkta en güzel anılarını biriktireceğinden, büyüklerimizin de en güzel zamanlarını geçireceklerinden en ufak bir şüphem yok. İlçemizdeki parklarımızın sayısını artırmaya ve hali hazırdaki parklarımızın bakım ve tadilatlarını en iyi şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin nefes alabileceği gözleri büyülen parkımızın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Mehmet Akif Ersoy Parkı yeni yüzüyle beğeni topluyor

Mehmet Akif Ersoy Parkı yeni yüzüyle beğeni topluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber