Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 15 Ekim 2023 - 09:52 Yorum: 0

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi ile Bursa’da

Mehmet Ali Erbil ve kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, Bursa gecelerinde görüntülendi.Gülseren Ceylan ile Bursa’da ziyaretler gerçekleştiren Mehmet Ali Erbil, dün gece Mehmet Çevik’in sahnesinde gönlünce eğlendi. Ünlü...

Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi ile Bursa’da

Mehmet Ali Erbil ve kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, Bursa gecelerinde görüntülendi.
Gülseren Ceylan ile Bursa’da ziyaretler gerçekleştiren Mehmet Ali Erbil, dün gece Mehmet Çevik’in sahnesinde gönlünce eğlendi. Ünlü şarkıcı Mehmet Ali Erbil’in yanına gittiğinde ise kahkaha tufanı koptu. Erbil kendine has ‘parmaktan sonra’ sözünü söyledikten sonra, "Parmaktan sonra nereden geliyor biliyor musun? Bursa’nın Altıparmak bölgesinden. Fatih Ürek’i biliyorsunuz, aslında Erzincanlı. 5 kız çocuğundan sonra erkek oğlan olmuş. Babası 40 tane koyun kesmiş. Koyuna mı acırsın" diyerek herkesi güldürdü. Mehmet Çevik’in sahneye davet etmesi üzerine ‘yaşlıyım artık’ diyen Erbil, Bursalıların ısrarını kırmadı. Sahnede mikrofonu eline alan Erbil, "Benim de bir tarafım Bursalı. Fatih Ürek’in halası sayılırım" diye konuştu. Mehmet Ali Erbil, daha sonra anlattığı fıkrayla da izleyenleri kırdı geçirdi.
Programı izleyen ünlü şarkıcı Elif Karlı da geceye renk kattı. Bir ara sahneye çıkan şarkıcı, Bursalı müzikseverler için iki şarkı seslendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber