Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 22 Nisan 2024 - 15:34 Yorum: 0

Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mevsimlik bakım-onarım çalışmalarının ardından yeniden halkın hizmetine sunulan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin ç...

Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mevsimlik bakım-onarım çalışmalarının ardından yeniden halkın hizmetine sunulan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin çimlendirme, budama, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığı Millet Bahçesi’nin, ilçenin sosyal hayatına yeni bir hareket getirdiğini belirtti.
Mehmet Başkan Kuş, “Burası, Eyyübiye’mizin gözbebeği. Açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Bu büyük ilginin yanında sürekli bakım ve onarım da gerektiriyor. Bir süredir ziyarete kapatarak bakıma aldığımız millet bahçemizde çalışmalar tamamlandı ve yeniden hizmete sunuldu. Yaz ayları boyunca halkımız burada vakit geçirecek, gençlerimiz spor alanlarında, çocuklar oyun alanlarında gönüllerince eğlenecekler. Alanda bulunan dört binden fazla ağacımız var. Ağaçlarımız büyüdükçe, Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesi de artmaya devam edecek” diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Kuş, millet bahçesindeki incelemelerinin ardından, akşam saatlerinde de Eyyübiyeli gençlerle burada bir voleybol maçına katıldı. Oldukça keyifli geçen karşılaşmada gençlere tavsiyelerde bulunan Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin sporla iç içe bir yaşam sürmeleri için desteklerinin devam edeceğini söyledi.
İçerisinde futbol, tenis, basketbol sahaları, çocuk oyun alanları, piknik yerleri, mesire alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, süs havuzları, botanik parkı gibi onlarca detayın yanında 4 bin kadar ağaç, 64 bin çalı türü bitki, mevsimlik çiçekler ve çok büyük yeşil alanlar bulunuyor. Ayrıca bölgenin en büyük kütüphanelerinden birinin de burada kurulması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber