Meksika'nın Oaxaca eyaletinde 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Meksika Ulusal Sismoloji Servisi (SSN) ülkenin Oaxaca eyaletinde yerel saatle 10.29'da 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin merkez üssünün Oaxaca'nın 12 kilometre güneydoğusunda yer alan Crucecita bölgesi olduğu, 23 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.
Depremin ardından tsunami ihtimali değerlendirilirken, can ve mal kaybına ilişkin henüz açıklama yapılmadı. Başkent Mexico City'de de hissedilen depremde halk kendini dışarı attı. Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, depremle ilgili şu ana kadar herhangi bir hasar bildirilmediğini duyurdu. Obrador, artçı sarsıntılara karşı halka uyarıda bulundu.
ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS) ise depremin şiddetini 7.7 olarak açıkladı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Maltepe’de 4 araçlı zincirleme kaza: 1 yaralı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de
03Okan Buruk: "Böyle bir mağlubiyet aldığımız için üzgünüm"
04Erzurum’da feci kaza: Kavşak adeta savaş alanına döndü
05Malazgirt’te silahlı kavga: 5 yaralı
06İsrail’e balistik füze saldırısı: 1 ölü
07İşgal altındaki Batı Şeria’ya füze saldırısı: 3 ölü, 13 yaralı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Göztepe A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
İkas Eyüpspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük