Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 05 Ağustos 2022 - 12:48 Yorum: 0

Melen Su Park’ta kamelya sayısı artıyor

Düzce Belediyesi, yaz aylarında çocukların ve yetişkinlerin vazgeçilmez mekanı olan Melen Su Park'a 5 yeni kamelya yapıldı.

Melen Su Park’ta kamelya sayısı artıyor

Düzce Belediyesi, yaz aylarında çocukların ve yetişkinlerin vazgeçilmez mekanı olan Melen Su Park'a 5 yeni kamelya yapıldı.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Destek Hizmet Müdürlüğü, Melen Su Park'a yeni kamelyaların konulması için çalışma başlattı. Yaz aylarında mevcut lunapark ve oyun gruplarıyla şehrin en uğrak yerlerden biri olan Melen Su Park'ta piknik yapma imkanını da kullanmak isteyen Düzceliler için 5 yeni kamelya yapıldı.

Ateş yakmak yasak

Öte yandan Melen Su Park'ta mangal yapmak isteyenler için hazır mangallar bulunurken bazı vatandaşların ağaç kenarlarında çimenlerde mangal ateşi yakması da şikayet konusu oldu. Zemine zarar vermesi ve tehlike arz etmesi nedeni ile Melen Su Park'ta gelişi güzel ateş yakılmasının yasak olduğu ve ateş yakanlara ceza kesileceği de belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber