Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Aralık 2022 - 14:13 Yorum: 0

Melikgazi Belediyesi Becen Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı

İhtiyaç olan mahallelerde asfalt çalışmalarını kış gelmeden tamamlayan Melikgazi Belediyesi, Becen Mahallesi'nde 1 kilometreye yakın yolda asfalt serme...

Melikgazi Belediyesi Becen Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı

İhtiyaç olan mahallelerde asfalt çalışmalarını kış gelmeden tamamlayan Melikgazi Belediyesi, Becen Mahallesi'nde 1 kilometreye yakın yolda asfalt serme çalışması başlattı.

Altyapı ve üstyapı yol çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyemizde alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçe genelinde vatandaşlara sağlıklı, konforlu ve kaliteli ulaşımın sağlanması amacıyla asfalt serme, kaldırım ve yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yolculuk sürdürebilmesi için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Becen Mahallesi Tanış Sokak'ta başlattığımız yeni yol çalışmamız hayırlı olsun. 1 kilometreye yakın hatta başlayan yol çalışmasını tamamlayıp, en kısa zamanda mahallelilerle buluşturacağız. Yol çalışmalarımız dışında kaldırım, park, ağaçlandırma, otopark çalışmalarımız da devam etmektedir. Yol, asfalt, kaldırım gibi tüm işlerimizi kış mevsimi gelmeden bitirmeye çalışacağız. Vatandaşımızın rahatlığı bizim için çok önemlidir. Çalışmalarımıza devam eden emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber