Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ocak 2023 - 13:18 Yorum: 0

Melikgazi’de işçilerin ikramiyeleri ödendi

Melikgazi Belediyesi daimi işçi statüsünde çalışan personelin ikramiyelerini ödedi.

Melikgazi’de işçilerin ikramiyeleri ödendi

Melikgazi Belediyesi daimi işçi statüsünde çalışan personelin ikramiyelerini ödedi.

Belediyenin imkânları ölçüsünde personeli asla mağdur etmediklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Hizmet üretimindeki başarılarımız, mesai arkadaşlarım olan belediye işçilerimiz sayesinde gerçekleşiyor. İşçilerimiz yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden gayretle ve büyük emek vererek çalışıyorlar. Melikgazi'mizde memuruyla işçisiyle büyük bir aileyiz. Biz bu ailenin huzurlu, mutlu, sağlıklı olmasını istiyoruz. İlçemizi daha iyi noktalara getirebilmek için daha iyi hizmetler vererek çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile özverili, çalışkan belediye işçilerimize emekleri için teşekkür ederim. Aynı zamanda çalışanın hakkını da alın teri kurumadan almasını sağlıyoruz. Bu düşüncelerle işçimizin toplam 309.107,05 TL olan ikramiyelerini ödedik. Sendika sözleşmesi gereği 2023 yılı 4 ikramiyeden ilk dilimi ödemiş olduk. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla güle güle harcasınlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber