Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ağustos 2022 - 12:13 Yorum: 0

Melikgazi’de sivrisinek ve haşere ile etkin mücadele

Melikgazi Belediyesi vatandaşların sivrisinek ve haşerelerle mücadelesinde en etkili yöntemleri kullanarak ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Melikgazi’de sivrisinek ve haşere ile etkin mücadele

Melikgazi Belediyesi vatandaşların sivrisinek ve haşerelerle mücadelesinde en etkili yöntemleri kullanarak ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yaz aylarında sıcak hava ile birlikte artan sivrisinek ve haşere sorununa karşı vatandaşların etkilenmemesi adına ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Su havzaları, su birikintileri, açık bırakılan rögarlar, atık kovalar vb. yerlerde sayıca fazla olan sinek ve haşere problemini en aza indirmeyi amaçlıyoruz. Sivrisinek ve haşere sorununu ortadan kaldırmak için etkin mücadele veriyoruz. İş makinesi, alet-ekipman satın alarak nitelikli iş yapma kapasitemizi artırıyoruz. Karasinek, sivrisinek, haşereler ile mücadelede kullandığımız ilaçlama aracımızı yeni aldık. Son teknoloji alet ve araçlarla ilaçlamada etkin mücadele ediyoruz. Yaz aylarında en çok yaşanan sorunlardan biri sivrisinek ve haşereler oluyor. Vatandaşlarımızın da bu sorundan etkilenmemesi adına mahallelerimizi en etkili ilaçlama yöntemiyle ilaçlıyoruz. Rutin olarak her gün ilaçlama yapılıyor. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber