Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mart 2023 - 12:08 Yorum: 0

Melikgazi’ye değer katacak Çarşı Melikgazi hızla tamamlanıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri ve Melikgazi'ye değer katacak göz bebeği olarak nitelendirdiği Çarşı Melikgazi projesinin...

Melikgazi’ye değer katacak Çarşı Melikgazi hızla tamamlanıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri ve Melikgazi'ye değer katacak göz bebeği olarak nitelendirdiği Çarşı Melikgazi projesinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Yaz ayının sonuna doğru çarşının hizmete gireceğini söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, "Melikgazi'mizin en heyecan verici projelerinden bir tanesindeyiz. Özellikle yurt dışında gördüğümde çok etkilendiğim market place diye geçen Türkçesi ise gıda AVM de diyebiliriz bu projeye. Burası meyve sebze ürünlerinin satıldığı, balıkçı, şarküteri, baharatçı, pastane, kafe ve restoranın olduğu çok şık güzel bir proje. Çarşı Melikgazi projesinin kabası bitmek üzere. Dükkânlar oluştu çatısı kapandı, ince işçiliğine geçiyoruz. Sağ olsun ihaleye alan firmamız güzel bir işçilikle burayı tamamlayacak. Bu yazın sonuna açılışını yapacağız. Ben emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu proje bizim göz bebeğimiz. Kayseri'ye renk katacak. Kayseri'ye Melikgazi'ye birçok insanın gelip burada alışveriş yapmasını sağlayacak. 7 gün bu bölgeyi hareketlendirecek güzel bir proje. Çarşı Melikgazi Kayseri'ye renk katacak. Kayseri Türkiye farklı bir proje görecek. Bundan sonra da zannediyorum birçok belediyenin Kayseri dışından gelip bu projeyi örnek almak isteyeceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız Cenab-ı Allah tamamlamayı nasip etsin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber