Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mayıs 2024 - 11:36 Yorum: 0

Menemen FK, play-off maçına çıkıyor

Menemen FK, TFF 2. Lig play-off 1. turunda yarın 24 Erzincanspor’la karşı karşıya gelecek. Tek maç usulüne göre oynanacak eşleşmede kazanan takım bir üst tura yükselecek.TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu 5. sırada tamamlayan Menemen FK...

Menemen FK, play-off maçına çıkıyor

Menemen FK, TFF 2. Lig play-off 1. turunda yarın 24 Erzincanspor’la karşı karşıya gelecek. Tek maç usulüne göre oynanacak eşleşmede kazanan takım bir üst tura yükselecek.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu 5. sırada tamamlayan Menemen FK, play-off 1. turunda 24 Erzincanspor’la karşı karşıya gelecek. Tek maç usulüne göre oynanacak zorlu müsabaka 24 Erzincanspor’un ev sahipliğinde yarın 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde başlayacak olan mücadeleyi Trabzon bölgesinde Alpaslan Şen yönetecek. Şen’in yardımcılıklarını ise Cem Özbay, Mehmet Kapluhan ve Erdal Yılmaz yapacak. Bu zorlu karşılaşmanın galibi ise Iğdır FK ile İskenderunspor eşleşmesinin kazananıyla bir üst turda karşı karıya gelecek.
Öte yandan Menemen FK, normal sezonda 24Erzincanspor’u deplasmanda 2-0 yenerken, İzmir’deki müsabakayı ise 2-1 kaybetmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber