Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2023 - 12:13 Yorum: 0

Menemen’de Ramazan öncesi camilerin temizliği hızlandı

İzmir Menemen Belediyesi, Ramazan ayına sayılı günler kala cami temizlik çalışmalarına hız verdi.

Menemen’de Ramazan öncesi camilerin temizliği hızlandı

İzmir Menemen Belediyesi, Ramazan ayına sayılı günler kala cami temizlik çalışmalarına hız verdi. İbadethanelerin temizliğini düzenli olarak yapan belediye ekipleri, camilerde halılardan kapılara, ayakkabılıklardan pencerelere her yeri ayrıntılı şekilde temizliyor.

Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşan Ramazan ayı öncesinde harekete geçti. Ekipler, ilçe sınırları içerisindeki tüm ibadethanelerde temizlik ve dezenfektan çalışması başlattı. Bu çerçevede halılar yıkandı ve süpürüldü. Şadırvanlar, abdesthaneler ve lavabolarda temizlenerek dezenfekte edildi. Pencereler, kapılar, camlar ve duvarlar da büyük bir titizlikle silindi. Yine camilerin bahçelerinde de çevre temizliği yapıldı.

Menemenli hemşerilerinin sağlığı ve güvenliği için her türlü önlemi aldıklarını söyleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Yaklaşan Ramazan ayı öncesi ibadethanelerimizin temizliğine hız verdik. Temizlik ekibimiz her gün farklı camilerin temizliğini yapıyorlar. Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz ve sağlıklı bir şekilde yapmaları bizim için çok önemli. İnşallah bu Ramazan ayında da teravihlerimizi hep birlikte yaşayacağız. Tüm hemşerilerime şimdiden huzurlu bir Ramazan diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber