Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Şubat 2022 - 14:03 Yorum: 0

Menteşe Belediyesinden tenis şenliği

Menteşe Belediyesi tarafından 5-6 Mart 2022 tarihleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek tenis şenliği ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı...

Menteşe Belediyesinden tenis şenliği

Menteşe Belediyesi tarafından 5-6 Mart 2022 tarihleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek tenis şenliği ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği toplumumuzun her kesimine hitap eden, sportif ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Tenis Şenliğimiz ile tenis sporuna ilgi duyan miniklerimiz Ali Fuat Özge Spor kompleksindeki turnuvada dereceye girebilmek için ter dökecekler. Şenliğimize ilçelerimizdeki minik tenis sporcularımızdan da katılım bekliyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın genç yaşlarında spora yönlendirilmeleri spor yapmaları onların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayarak, disiplinli birer birey olmalarına da katkı sağlar. Bu yüzden çocuklarımıza yönelik sportif kurslar, turnuvalar ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Tenis Şenliğine katılmak isteyenler 1 Mart 2022 Salı gününe kadar 0 (252) 214 48 80/6321 numaralı telefondan Menteşe Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile iletişime geçerek kayıt yaptırabilirler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber