Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:32 Emet’te uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı05:27 Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı05:00 Trump’ın eski yardımcısı “sus payı” davasında ifade verdi04:11 AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya...04:00 Beykoz’da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı03:50 Maltepe’de alkollü sürücü otobüs durağına girdi02:56 Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzla...02:53 Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu02:49 Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geld...02:47 Bayburt’ta ’Orman Benim’ etkinliği02:44 Erzincan’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı02:20 Yangına karşı ormanlık alanları ve bahçeleri temizlediler02:10 Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...
Siyaset 08 Nisan 2024 - 15:21 Yorum: 0

Meram Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası belirlenen Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Meclisi ilk toplantısını Başkan Mustafa Kavuş’un başkanlığında gerçekleştirdi. İlk birleşimi açan Başkan Kavuş, yeni dönemin Meram’a hayırlı olması...

Meram Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası belirlenen Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Meclisi ilk toplantısını Başkan Mustafa Kavuş’un başkanlığında gerçekleştirdi. İlk birleşimi açan Başkan Kavuş, yeni dönemin Meram’a hayırlı olması temennisinde bulunarak “Bu güzel ekiple ilçemize en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile Meram Belediye Meclisine seçilen üyeler, Belediye Başkanı Mustafa Kavuş başkanlığında gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında bir araya geldi. Gündem maddelerine geçilmeden önce yaptığı konuşmada yeni dönemin Meram’a hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Mustafa Kavuş, mecliste güzel bir ekip oluştuğuna dikkat çekerek, “Seçilen birbirinden değerli arkadaşlarımızla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçemize ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. Toplantıda ayrıca encümen ve ihtisas komisyonu üyelerinin seçimleri de yapıldı.

“Uyum içinde hizmet vermeye devam edeceğiz”
Önceki dönem mecliste yer alan isimlere bir kez daha teşekkür eden Başkan Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir seçimi geride bıraktık. Milletimiz kararını verdi. Şimdi hizmet zamanı, ilçemize güzellikler katma ve yeni yatırımlar kazandırma zamanı. Yeni meclisin Meram’da yaşam kalitesini artıracak güzel hizmetlerin altına imza atacağına olan inancım tamdır. Bu meclisimiz öncekilerde olduğu gibi yine uyum içinde çalışarak bunu başaracaktır. Meramlı hemşehrilerimiz de bizden bunu bekliyor. Biz de bu beklentiyi karşılayacak, hayırla başlayacak, hayırla devam edeceğiz inşallah. Hakka, hukuka riayet ederek ve adaletle hareket ederek ilçemizi yönetecek, Meram’ımıza hayırlı hizmetler kazandıracağız.”

İlk toplantıda komisyonlarda görev alacak isimler belirlendi
Başkan Kavuş’un açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Meclisin yeni Başkanlık Divanı ile Belediye Encümeni ve İhtisas Komisyonu üyelerinin seçimi ile başlayan toplantı, Tarihi Kentler Birliği Üye Seçimi, Konya Belediyeler Birliği Üye seçimi ile devam etti. Toplantı Meram Belediyesi 2023 yılı faaliyet raporunun okunmasıyla son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber