Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:38 Yorum: 0

Meram’da Başkanlık Futbol Turnuvası Sona Erdi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından farklı birimlerdeki personelin kaynaşması ve iletişimin artırılması amacıyla düzenlenen Başkanlık...

Meram’da Başkanlık Futbol Turnuvası Sona Erdi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından farklı birimlerdeki personelin kaynaşması ve iletişimin artırılması amacıyla düzenlenen Başkanlık Futbol Turnuvası sona erdi.

12 takımın mücadele ettiği turnuvanın final maçında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nü 4-2'lik skorla geçen Fen İşleri Müdürlüğü şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvanın diğer maçında ise Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü karşısında galip gelerek üçüncülük elde etti. Turnuvanın en centilmen takımı ödülü ise Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne verildi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de izlediği final maçının ardından düzenlenen törenle derece alan takımlara kupaları verildi.

Turnuvaya katılan tüm personeli tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Müdürlükler arası futbol turnuvamızda birinci olan Fen İşleri Müdürlüğü personelimizi ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah Fen İşleri Müdürlüğü personelimiz, ilçemizde yaptığı çalışmalarla da birinci olacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber