Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Şubat 2022 - 16:16 Yorum: 0

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan Nazilli’de anıldı

Vefatının 11. yılında Necmettin Erbakan için Belediye Meydanı'nda anma programı düzenlendi.

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan Nazilli’de anıldı

Vefatının 11. yılında Necmettin Erbakan için Belediye Meydanı'nda anma programı düzenlendi. Kur'an tilaveti ile başlayan programda 5 bin kişilik pilav, tavuk ve ayran ikram edildi.

Milli Görüş Hareketi'nin liderleri arasında yer alan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 11. yılında Nazilli Belediye Meydanı'nda anıldı. 54'üncü hükümete Başbakanlık yapan Merhum Başbakan Necmettin Erbakan için, Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla 5 bin kişilik tavuk-pilav hayrı yapıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tavuklu pilav hayrına Belediye Başkan Vekili Mustafa Tınaz ev sahipliği yaptı. Saadet Partisi Nazilli İlçe Teşkilatının tam kadro olarak yer aldığı belediye meydanındaki programa, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe dışında olması nedeniyle programa katılamayan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Ömrünü millete hizmet ve Türk dünyasının birlik ve beraberliğine adayan, mücadelesiyle başta gençler olmak üzere herkese örnek olmuş değerli büyüğümüz, devlet adamı, 54. Cumhuriyet Hükümetimizin Başbakanı Necmettin Erbakan Hocamızı vefatının 11. yılında saygıyla anıyoruz. Rahmet ile yâd ettiğimiz Hocamızın ruhları şad mekânları cennet olsun" ifadeleri ile mesaj gönderdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber